Obezbjedite sebi idealan
Odmor iz snova

APARTMANI ☆☆☆☆ MARINERO
Beskrajno uživanje uz gostoprimstvo bez granica.

O nama

☆☆ Moderna usluga sa tradicijom! ☆☆

U 2015. godini u Kotoru smo osnovali agenciju za rentiranje apartmana - Marinero Apartments. Naši apartmani su ocjenjeni sa 4 zvjezdice što predstavlja visok nivo kvaliteta. Ukupno imamo 5 apartmana spremna da Vam ponude najbolji odmor. Posvećenost gostu i maksimalno zadovoljstvo naši su glavni ciljevi. Sa Vama želimo da igradimo uspomene koje će trajati godinama i odnos koji će se održavati kroz buduće generacije. Rezervišite Vaš apartmana za idealan odmor na vrijeme.

Sastavni dio naše ponude čini i agencija Marinero Rent-a-car koja je osnovana u Kotoru (Crna Gora) i postoji od 2013. godine. Osnovu poslovanja agencija Marinero Rent-a-car čini rentiranje vozila. Tokom prethodnih godina imali smo stabilan i redovan rast na tržištu, a sve zahvaljujući zadovoljstvu naših klijenata. Sa modernizovanim servisom uvijek smo dostupni našim klijentima kako bi im ponudili najbolju podršku. Vaš najbolji saputnik - Marinero - posjetite web sajt www.marinerorentacar.me .

Apartmani

Moguće je dogovoriti cijenu u zavisnosti od zahtjeva. Kontaktirajte menadžera - Srđan Petrović.
Podržani načini plaćanja: